Kaikki kokoelmat
Myyminen
Usein kysyttyä - myyjille
Myyminen: Tuotteiden lähettäminen Postin pakettiautomaatin kautta
Myyminen: Tuotteiden lähettäminen Postin pakettiautomaatin kautta

Jos valitset myyntieräsi lähetystavaksi Postin pakettiautomaatin, löydät tästä artikkelista ohjeet pakettisi lähettämiseen.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

HUOMAATHAN, että ennen kuin voit lähettää tuotteet meille, on sinun täytynyt lisätä tai ilmoittaa tuotteesi myyntiin palveluumme sekä saada meiltä sähköpostiviestin, jossa on ohjeistusta myyntierän lähettämiseksi meille.

Mikäli et ole vielä tehnyt edellä mainittuja tai saanut meiltä sähköpostitse lähetysohjeita, tutustuthan tämän ohjeen sijasta näihin artikkeleihimme:

Kun olet saanut meiltä lähetysohjeet sähköpostitse ja haluat valita lähetystavaksi Postin pakettiautomaatin, noudata seuraavia ohjeita:

1. Siirry Postin sivulle, jossa lokeron varaus tehdään: VARAA LOKERO

HUOM! Lokerovaraus on voimassa vain 24 tuntia, joten varaathan lokeron siten, että ehdit toimittaa lähetyksesi ennen varauksen vanhenemista.

2. Valitse Postin sivulla Palauta sopimusnumerolla.

3. Syötä sivulle meiltä sähköpostitse saamasi kuusinumeroinen sopimustunnus ja siirry eteenpäin.

4. Valitse lähetyksesi koko. Tämä määrittää varattavan lokeron koon, joten varmistathan pakettisi olevan ilmoitettujen mittojen sisällä.
    Jos sinulla on monta myyntierää tai useampi paketti, niin huomaathan varata jokaiselle paketille oman lokeronsa. Lokerot tulee varata yksi kerrallaan.

5. Täytä lomakkeelle omat tietosi.

6. Valitse haluamasi pakettiautomaatti.
    Mikäli et löydä jotakin tiettyä pakettiautomaattia listauksesta, ei kyseisessä pakettiautomaatissa ole tällöin tilaa lähetyksellesi. Valitsethan jonkin muun automaatin.

7. Valitse haluamasi automaatti. Rastita kohta ”En ole robotti” ja vahvista lokeron varaus klikkaamalla Vahvista jättöpiste. Lokero on nyt varattu!
    HUOM! Älä sulje vielä Postin sivua, sillä tarvitset sen sisältämiä tietoja. Voit tilata tiedot halutessasi myös sähköpostiisi.

8. Noudata Postin sivun ohjetta tietojen kirjoittamiseksi pakettiin ja lähetyksen viemiseksi pakettiautomaattiin.

Onko lähetyksesi pakattu useampaan pakettiin?

Varaa tällöin jokaiselle paketille oman lokeronsa. Lokerot tulee varata yksi kerrallaan yllä annetun ohjeen avulla.

Muutitko mielesi ja haluat viedä paketin toiseen automaattiin?

Voit viedä paketin vain siihen automaattiin, josta olet varannut lokeron. Jos muutit mielesi ja haluat viedä lähetyksen johonkin muuhun automaattiin, teethän varauksen erikseen.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...