Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatMyyminenMyy itse -palvelu
Myy itse: Tuotteiden ja myyntierän pakkaaminen
Myy itse: Tuotteiden ja myyntierän pakkaaminen
S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Kun tuotteesi ovat sähköisen tarkistuksen jälkeen hyväksyttyjä, on aika lähettää ne meille! Lähettäjä on vastuussa paketin sisällön pakkaamisesta siten, että se kestää normaalin kuljetuksen ja kestää normaalia kuljetusrasitusta. Tutustuthan kuljetusehtoihimme.

Seuraathan tarkasti pakkaamista ja lähettämistä koskevia ohjeita! Näin takaat sujuvuuden lähetyksesi käsittelemisessä.

Ensin sinun tulee pakata yksittäiset tuotteet (tai tuotesetit). Jokaisen tuotteen/tuotesetin pakkauksen päälle tulee lisätä maalarinteippi, johon merkitään tuotenumero.

Tuotteiden vastaanoton yhteydessä jokaiseen tuotteeseen kiinnitetään varaston viivakooditarra. Tarran liima on hyvin pitävä, joten pakkaamalla tuotteet yksittäin varmistat, ettei tarroista jää jälkeä myytävään tuotteeseen. Varastollamme ei ole mahdollisuutta pakata tuotteita erikseen suojapusseihin, vaan suojapussin uupuessa tarra kiinnitetään suoraan tuotteeseen.

Voit seuraavaksi lukea koko artikkelin, tai siirtyä sisällysluettelon avulla sinua kiinnostavaan kohtaan suoraan.


1. Yksittäiset tuotteet

Suosittelemme pakkaamaan yksittäiset tuotteet esimerkiksi läpinäkyvään muovipussiin tai pakkausmuoviin.

Erityisesti herkkien materiaalien, kuten silkin, sifongin ja nahan kohdalla kannattaa varmistaa, että pussi on puhdas. Lisäksi kuravaatteiden pinnat ovat sellaisia, jotka kärsivät viivakooditarran teipistä, joten nekin kannattaa suojata hyvin.

Yksittäisistä tuotteet, varsinkin herkät materiaalit kuten esimerkiksi silkki, sifonki ja nahka kannattaa pakata puhtaaseen pussiin. Myös kuravaatteiden pinnat kärsivät teipistä. Laita tuotteet siis läpinäkyvään muovipussiin tai pakkausmuoviin ja liimaa maalarinteippi muovin päälle!

Myös kengät kannattaa pakata pussiin.

Lisää pakkauksen päälle maalarinteippi ja kirjoita kyseisen tuotteen tuotenumero. Tuotenumerot löydät asiakastilisi Kaikki tuotteet -näkymän kautta.

2. Tuotesetit

Tuotesetti tulee pakata yhteen lähetyksen sisälle. Suosittelemme pakkaamaan setin esimerkiksi läpinäkyvään muovipussiin tai sitomaan tuotesetin yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin varmistat, että kaikki settiin kuuluvat tuotteet pysyvät varmasti yhdessä.

Lisää pakkauksen päälle maalarinteippi ja kirjoita kyseisen tuotesetin tuotenumero. Tuotenumerot löydät asiakastilisi Kaikki tuotteet -näkymän kautta.

Tarkemmat ohjeet tuotesettien myymisestä löydät tästä artikkelista!

Pitkät ja kapeat esineet

Pakkaa pitkät ja kapeat esineet, kuten sukset yksittäin pahvilaatikkoon, aaltopahviin tai putkiloon. Ulkopakkauksen on oltava jäykkä ja tukeva.

Pitkiä ja kapeita esineitä ei voi lähettää pelkkään muoviin pakattuna, sillä muovi ei anna riittävää suojaa tuotteille kuljetuksen ajaksi. Suojaathan paketin pahvilla. Pehmusta pitkien pakkausten päädyt erityisen tarkasti, sillä päätyihin kohdistuu erityistä rasitusta kuljetuksen aikana.

Samaan pakkaukseen pitkän ja kapean esineen kanssa ei saa pakata muita esineitä, eikä pakkaukseen saa teipata kiinni muita pakkauksia, jotta pakkaus ei väänny kuljetuksen aikana.

Lisää pakkauksen päälle maalarinteippi ja kirjoita kyseisen tuotteen tuotenumero.

Tuotenumerot löydät asiakastilisi Kaikki tuotteet -näkymän kautta.

3. Koko myyntierän pakkaaminen

Kun yksittäiset tuotteet on pakattu, on myyntierä valmis pakattavaksi. Noudata myyntierää pakatessasi seuraavaa muistilistaa:

  • Varmista, että tuotteisiin on merkitty tuotenumerot maalarinteipillä selkeästi ja näkyvälle paikalle.


  • Pakkaa tuotteet laatikkoon/pakkaukseen numerojärjestyksessä tuotenumeroiden mukaan.


  • Älä pakkaa tuotteita sisäkkäin: älä esimerkiksi laita myyntiin tulevan repun sisään muita myyntiin tulevia tuotteita!


  • Käytä aina pahvilaatikkoa myytävien tuotteiden lähetyspakkauksena, mikäli mahdollista. Se on kaikista kestävin ratkaisu.

    Huom! Jos käytät kierrätettyä laatikkoa, poista tai suttaa kunnolla kaikki vanhat lähetystarrat ja viivakoodit sekaannusten välttämiseksi!


  • Jos pahvilaatikkoa ei ole, voit pakata tekstiilituotteet myös muovipusseihin tai kestokasseihin. Varmista pussien olevan puhtaita ja ehjiä. Laita muutama pussi päällekkäin, jotta paketti pysyy ehjänä koko kuljetuksen ajan. (HUOM! Muovipussit ja kestokassit käyvät lähetyspakkaukseksi ainoastaan Myy itse -myyntitavassa. Jos myyt tuotteita Myy helposti -myyntitavalla, lue aiheesta täältä).


  • Älä laita pakkausta liian täyteen, jotta se kestää kuljetuksen ajan.


  • Sulje pahvilaatikko/pussi huolellisesti teipillä.

4. Eikö koko myyntieräsi mahdu yhteen pakkaukseen?

Suosittelemme aina ensisijaisesti lähettämään tuotteet meille yhdessä paketissa. Näin tuotteesi tulevat varmasti samanaikaisesti myyntiin.

Jos tuotteita kuitenkin on niin paljon, ettei niiden pakkaaminen yhteen isoon laatikkoon tai muuhun soveltuvaan pakkaukseen ole mahdollista, voit pakata myyntieräsi myös useampaan osaan.

Useampaan pakettiin pakkaaminen ei vaikuta palvelun kustannuksiin.

Vastasiko tämä kysymykseesi?