Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatMyyminenMyy itse -palvelu
Myy itse: Tuotesettien myyminen
Myy itse: Tuotesettien myyminen

Voit myydä samanlaisia tai samaa sarjaa olevia tuotteita myös yhtenä settinä! Lue artikkelistamme miten se tapahtuu.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat myydä samanlaisia tai samaa sarjaa olevia tuotteita yhtenä settinä yhteisellä hinnalla, onnistuu se kätevästi tuotesetin lisäämisellä. Tuotesetistä erinomaisena esimerkkinä toimii vaikkapa samaa sarjaa olevat pipo ja kintaat, mutta vaihtoehtoja on lukuisia!

Tuotesetin lisääminen myyntiin tehdään hieman eri tavoin, kuin yksittäisten tuotteiden. Kun kuvaat tuotesettiä myyntiin, valitsethan pääkuvaksi kuvan, jossa näkyy kaikki settiin kuuluvat tuotteet. Ilmoituksella tulee kuitenkin olla lisäkuvat, jossa näkyy jokainen yksittäinen tuote kokonaan.

Seuraavaksi voit lukea artikkelin kokonaisuudessaan, tai siirtyä sisällysluettelon alta suoraan sinua kiinnostavan aiheen pariin.

Artikkelin sisällysluettelo:


1. Tuotesettien koko

Sopiva määrä tuotteita settiin on 2-4 kappaletta.

2. Tuotesettien hinnoittelu

Tuotesettiä ilmoittaessa merkitse hinnaksi koko setin yhteishinta, esimerkiksi kaksi pitkähihaista trikoopaitaa 3,90 €.

3. Tuotesettien kategoriat

Valitse settiin aina samankokoisia tuotteita, jotka ovat samasta alakategoriasta. Ethän yhdistä esimerkiksi housuja, sukkia ja paitaa yhdeksi tuotesetiksi.

Esimerkiksi, jos olet myymässä 3 kpl potkuhousuja koossa 74 cm, voit lisätä ne yhtenä settinä alakategoriaan “Potkuhousut”.

Voit tehdä setin myös tuotteista, jotka tuotteen valmistaja on tarkoittanut setiksi, vaikkeivät ne kuuluisikaan varsinaisesti samaan alakategoriaan. Pyri löytämään tällöin paketille mahdollisimman kuvaava alakategoria.

Esimerkiksi, jos olet lisäämässä settinä lasten kintaita ja pipoa, voit lisätä ne yhtenä settinä alakategoriaan “Lakit”.

4. Tuotesetin merkin ilmoittaminen

Tuotteiden ollessa samanmerkkisiä tulee sinun ilmoittaa vain yksi merkki. Jos tuotteet ovat kuitenkin keskenään eri merkkisiä, lisää myynti-ilmoitukseen jokaisen tuotteen merkki.

5. Itsetehdyt tuotteet tuotesetissä

Mikäli tuotesettiin ilmoittamasi tuotteet ovat itsetehtyjä, voit lisätä tämän tiedon Merkki-kohtaan. Esimerkiksi merkkikankaasta itsetehdylle lastenvaatteelle ei voi asettaa tuotemerkiksi kankaan merkkiä. Huomioithan itsetehtyjä tuotteita myydessäsi, ettet loukkaa kenenkään immateriaalioikeuksia.

6. Tuotteiden kunnon määrittely tuotesetissä

Jos tuotesettisi sisältää erikuntoisia tuotteita, merkitään setin kuntoluokitus huonoimman mukaan. Voit avata tarkemmin sanallisesti tuotesetin tuotteiden kuntoa ilmoituksen lisätiedoilla.

7. Tuotesetin pakkaus

Tuotesetit voidaan lähettää yksittäisten myyntituotteiden kanssa samassa myyntierässä. Tutustu yleiseen pakkaus- ja lähetysohjeeseemme täältä.

Setti tulee kuitenkin pakata yhteen lähetyksen sisälle niin, että varastollamme settiin kuuluvat tuotteet voidaan tunnistaa. Suosittelemme pakkaamaan setin esimerkiksi läpinäkyvään muovipussiin tai sitomaan tuotesetin yhdeksi kokonaisuudeksi.


hakusanat artikkelissa: tuotepaketti, vaatepaketti

Vastasiko tämä kysymykseesi?