Myyntierän ilmoittamisen jälkeen on aika lähettää paketti meille! Lähetäthän tuotteet 14 vuorokauden kuluessa myyntierän ilmoittamisesta.

Lähettäjä on vastuussa paketin sisällön pakkaamisesta siten, että se kestää normaalin kuljetuksen ja kestää normaalia kuljetusrasitusta. Tutustuthan kuljetusehtoihimme.

Seuraathan tarkasti pakkaamista ja lähettämistä koskevia ohjeita! Näin takaat sujuvuuden lähetyksesi käsittelemisessä.

Pakkausohje

Voit tarvittaessa pakata myyntieräsi tuotteet niin moneen pakettiin, kun tarve vaatii. Laita jokaisen paketin sisään lappu, jossa on myyntierän ilmoittamisen jälkeen sähköpostitse saamasi myyntierän tunnus.

Ethän pakkaa tuotteita sisäkkäin: älä esimerkiksi laita myyntiin tulevan repun sisään muita myyntiin tulevia tuotteita.

Varsinaista lähetyspakkausta koskien meillä ei ole tarkkoja kriteerejä. Tärkeintä on, että olet pakannut tuotteet puhtaaseen, ehjään ja huolellisesti suljettuun pakkaukseen, jolloin varmistat osaltasi myyntierän saapumisen meille hyväkuntoisena.

Pahvilaatikko on lähetyspakkauksena kaikista kestävin ratkaisu, joten suosittelemme sitä. Jos pahvilaatikkoa ei ole, voit pakata myös muovipusseihin tai kestokasseihin. Laita muutama pussi päällekkäin, jotta paketti pysyy ehjänä koko kuljetuksen ajan.

Huom! Jos käytät kierrätettyä laatikkoa, poista tai suttaa mustaksi kaikki vanhat lähetystarrat ja viivakoodit sekaannusten välttämiseksi!

Kirjoita pakkauksen päälle kollimäärä: jos sinulla on esimerkiksi kaksi pakettia, laita toisen paketin päälle näkyvä merkintä 1/2 ja toisen pakkauksen päälle 2/2. Näin tiedämme monessako pakkauksessa myyntieräsi saapuu meille.

Eli:

  • Pakkaa myyntierä mielellään pahvilaatikkoon.

  • Varmista, että jokaisen paketin sisällä on lappu, jossa on myyntierän tunnus.

  • Älä laita pakkausta liian täyteen, jotta se kestää kuljetuksen ajan.

  • Sulje pahvilaatikko/pussi huolellisesti teipillä.

  • Kirjoita pakkauksen päälle kollimäärä.


Lähetysohje

Pakattuasi tuotteet, voit lähettää ne Postin toimipisteessä TAI Postin pakettiautomaatin kautta. Sinun ei tarvitse maksaa postikuluja lähettäessäsi pakettia, vaan nämä sisältyvät Myy helposti -palvelun hinnoitteluun.

Postin toimipisteen kautta lähettäminen

Lähetykseen tarvitset vain sähköpostitse saamasi lähetystunnuksen. Muita tietoja, kuten osoitetta, ei tarvita.

Postin automaatin kautta lähettäminen

Löydät ohjeen automaatin kautta lähettämiseen tästä artikkelistamme.

Tuotteiden saavuttua meille

Kun lähetyksesi on saapunut lajittelukeskukseemme, ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostitse. Seuraavaksi tuotteet tarkistetaan, hinnoitellaan ja kuvataan kirppismestarimme toimesta. Tämän jälkeen kirppismestari toimittaa tuotteesi verkkokauppamme varastolle, jossa ne julkaistaan myyntiin.

Noin kolmen - neljän viikon päästä siitä, kun lähetit tuotteesi meille, ovat ne myynnissä Vähänkäytetty.fi-palvelussamme! Tämä aika on viitteellinen, joten ethän huolestu, mikäli neljä viikkoa ylittyy. Se tarkoittaa vain sitä, että varastolla on ruuhkaa.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?