Voit ilmoittaa Myy helposti -palveluun uuden myyntierän kirjautumalla omalle asiakastilillesi. Jos sinulla ei entuudestaan ole asiakastiliä, löydät ohjeet asiakastilin luomiseen täältä.

Myyntieräsi saa sisältää vain tuotteita, jotka kuuluvat Vähänkäytetty.fi:n hyväksymiin tuotekategorioihin. Voit tutustua tarkemmin tuotekategorioihin täältä.

Uuden myyntierän ilmoittaminen tapahtuu asiakastilillä kohdassa Tuotteiden myyminen - Myy helposti - Ilmoita myyntierä.

Ennen myyntierän ilmoittamista

Suosittelemme, että ennen myyntierän ilmoittamista keräät ja käyt läpi kaikki myyntiin tulevat tuotteesi. Näin sinulla on tarvittavat tiedot ilmoitusta varten. Myyntiin ilmoitettavien tuotteiden tulee:

  • Olla puhtaita, tahrattomia, hajuttomia ja ehjiä.

  • Kuulua Vähänkäytetty.fi-palvelussa myytäviin tuotekategorioihin.

Lähetettävien tuotteiden silittäminen ei ole välttämätöntä, mutta suoristathan kuitenkin ryppyiset vaatteet.

Koulutettu kirppismestarimme tarkistaa tuotteet niiden saavuttua meille. Pidätämme oikeuden hylätä tuotteet, jotka eivät täytä näitä kriteereitä. Mikäli myyntierä sisältää suuren määrän hylättäviä tuotteita, voidaan myös koko myyntierä hylätä.

Myyntierää ilmoittaessasi (katso tarkemmat ohjeet alta) voit valita, haluatko mahdolliset hylätyt tuotteet takaisin itsellesi vai et. Mikäli et halua hylättyjä tuotteita itsellesi, ne lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen tai tekstiilikeräykseen.

Mikäli haluat tuotteet itsellesi, ne lähetetään lähimpään Postin toimituspisteeseen hintaan 9,90 e. Tämä kulu vähennetään myyntituotoistasi. Sinun ei tarvitse siis maksaa tätä kustannusta, kun haet paketin postista.

Hylättyjen tuotteiden lähetyksen seurantakoodi lähetetään sinulle siinä sähköpostiviestissä, jonka saat kun kirppismestari on täyttänyt myyntierästä yhteenvetolomakkeen. Viestin otsikko on ”Myyntieräsi yhteenveto”. Viestistä löytyy linkki Postin lähetyksen seurantaan.

Hylättyjen tuotteiden takaisin saamisessa voi kestää tovi, sillä kirppismestarilla on yleensä useampia myyntieriä samaan aikaan ja ne lähtevät eteenpäin, kun kaikki erät ovat valmiina. Saa Postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa Postilta.

Myyntierää ilmoittaessasi

Ilmoituslomakkeella sinulta kysytään kaikki myyntierän kannalta keskeiset tiedot.

  • Mihin kategoriaan tuotteet kuuluvat?

  • Kuinka monta tuotetta sinulla on?

  • Onko taloudessasi lemmikkieläimiä?

  • Mikä on oma arviosi myyntieräsi kokonaisarvosta euroina?

  • Mikäli joukossa olisi hylättyjä tuotteita (hylkäysperusteet ylempänä), haluatko hylätyt tuotteet itsellesi vai et?

Myyntierän ilmoittamisen jälkeen

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi lähetysohjeet sekä myyntierän tunnuksen. Otathan tunnuksen hyvään talteen ja noudatat lähetysohjeessa kerrottuja ohjeita sen käytöstä!

Kun pakettisi saapuu meille, koulutettu kirppismestarimme tarkistaa ja hinnoittelee tuotteesi. Tämän jälkeen tuotteet asetetaan myyntiin Vähänkäytetty.fi-palveluun!

Löysitkö etsimäsi vastauksen?