Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatMyyminenMyy helposti -palvelu
Myy helposti: Tuotteiden ilmoittaminen myyntiin
Myy helposti: Tuotteiden ilmoittaminen myyntiin

Myy helposti: artikkelista löydät ohjeet siihen, kuinka ilmoitat tuotteita myyntiin. Kerromme myös mitä tulee huomioida ennen ilmoittamista.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Voit ilmoittaa Myy helposti -palveluun uuden myyntierän kirjautumalla omalle asiakastilillesi. Jos sinulla ei entuudestaan ole asiakastiliä, löydät ohjeet asiakastilin luomiseen täältä.

Myyntieräsi saa sisältää vain tuotteita, jotka kuuluvat Vähänkäytetty.fi:n hyväksymiin tuotekategorioihin. Myy helposti -tavalla voit myydä seuraavien kategorioiden tuotteita:

 • Naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä kenkiä

 • Asusteita, kuten huivit, käsineet ja päähineet

 • Koruja, kelloja ja laukkuja

Voit tutustua tarkemmin tuotekategorioihin täältä.

Uuden myyntierän ilmoittaminen tapahtuu asiakastilillä kohdassa Tuotteiden myyminen - Myy helposti - Ilmoita myyntierä.

MIKÄ ON MYYNTIERÄ?

Myyntierä tarkoittaa yksiselitteisesti myytäviä tuotteitasi. Myy helposti -myyntitavassamme myyntierä = YKSI myyntiin lähetettävä paketti.

Voit totta kai lähettää myyntiin niin monta pakettia tuotteita kuin haluat: tällöin ilmoitat vain niin monta myyntierää asiakastililläsi kuin varsinaisia pakettejakin tulee.

Esimerkiksi siis viisi laatikkoa lähetettäviä tuotteita = viisi myyntierää.

Ennen myyntierän ilmoittamista

Suosittelemme, että ennen myyntierän ilmoittamista keräät, käyt läpi sekä lasket tai arvioit kaikki myyntiin tulevat tuotteesi. Näin sinulla on tarvittavat tiedot ilmoitusta varten. Myyntiin ilmoitettavien tuotteiden tulee olla:

 • Puhtaita (ei tahroja tai pinttymiä)

 • Ehjiä (reikiintynyt, itse paikattu, korjattu tai muuten muokattu tuote ei sovellu myytäväksi)

 • Raikkaan tuoksuisia (tuotteen paha haju johtaa palautukseen ostajan toimesta)

 • Kuulua Vähänkäytetty.fi-palvelussa myytäviin tuotekategorioihin.

Lähetettävien tuotteiden silittäminen ei ole välttämätöntä, mutta suoristathan kuitenkin ryppyiset vaatteet.

Koulutettu kirppismestarimme tarkistaa tuotteet niiden saavuttua meille. Pidätämme oikeuden hylätä tuotteet, jotka eivät täytä näitä kriteereitä. Mikäli myyntierä sisältää suuren määrän hylättäviä tuotteita, voidaan myös koko myyntierä hylätä.

Myyntierää ilmoittaessasi (katso tarkemmat ohjeet alta) voit valita, haluatko mahdolliset hylätyt tuotteet kyseisen laatikon osalta takaisin itsellesi vai et. Mikäli et halua hylättyjä tuotteita itsellesi, ne lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen tai tekstiilikeräykseen.

Mikäli haluat kyseisen myyntierän hylätyt tuotteet itsellesi, ne lähetetään lähimpään Postin toimituspisteeseen hintaan 9,90 e. Tämä kulu vähennetään myyntituotoistasi. Sinun ei tarvitse siis maksaa tätä kustannusta, kun haet paketin postista.

Hylättyjen tuotteiden lähetyksen seurantakoodi lähetetään sinulle siinä sähköpostiviestissä, jonka saat kun kirppismestari on täyttänyt myyntierästä yhteenvetolomakkeen. Viestin otsikko on ”Myyntieräsi yhteenveto”. Viestistä löytyy linkki Postin lähetyksen seurantaan.

Hylättyjen tuotteiden takaisin saamisessa voi kestää tovi, sillä kirppismestarilla on yleensä useampia myyntieriä samaan aikaan ja ne lähtevät eteenpäin, kun kaikki erät ovat valmiina. Saat Postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa Postilta.

Myyntierää ilmoittaessasi

Ilmoituslomakkeella sinulta kysytään kaikki myyntierän kannalta keskeiset tiedot.

 • Mihin kategoriaan tuotteet kuuluvat?

 • Kuinka monta tuotetta sinulla on?

 • Onko taloudessasi lemmikkieläimiä?

 • Mikäli joukossa olisi hylättyjä tuotteita (hylkäysperusteet ylempänä), haluatko hylätyt tuotteet itsellesi vai et?

  • Huom! Tämä valinta on sitova. Valintaa ei voi muuttaa enää myöhemmin.

Myyntierän ilmoittamisen jälkeen

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi lähetysohjeet sekä myyntierän tunnuksen. Otathan tunnuksen hyvään talteen ja noudatat lähetysohjeessa kerrottuja ohjeita sen käytöstä!

Kun pakettisi saapuu meille, koulutettu kirppismestarimme tarkistaa ja hinnoittelee tuotteesi. Tämän jälkeen tuotteet asetetaan myyntiin Vähänkäytetty.fi-palveluun!

Vastasiko tämä kysymykseesi?