Kaikki kokoelmat
Myyminen
Myy helposti -palvelu
Myy helposti: Myyntierän hinnan arvionti
Myy helposti: Myyntierän hinnan arvionti

Ilmoittaessasi Myy helposti -myyntierää, sinun tulee ilmoittaa karkea arviosi koko erän hinnasta. Lue lisää artikkelistamme.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Kun ilmoitat Myy helposti -myyntierää, pyydetään sinulta eräilmoituksen yhteydessä arviotasi koko myyntieräsi hinnasta. Kouluttamamme kirppismestari tekee kuitenkin oman arvionsa kunkin tuotteen yksittäisestä hinnasta asettaessaan tuotteitasi myyntiin.

Oma arviosi erän tuotteiden hinnasta on ikään kuin suuntaa-antava arviosi tukemaan kirppismestarin tekemää hinnoittelua.

Kokonaishinnan arviointi ei ole kuitenkaan suoraan verrannollinen siihen, millä hinnoilla kirppismestarimme lopulta hinnoittelun tekee, vaan tässä kirppismestarimme hyödyntävät omaa kokemustaan sekä kirppismestareidemme koulutuksessa annettuja ohjeistuksia ja tietoja.

Esimerkki: Jos ajattelet yhden tuotteen hinnaksi 10 € ja sinulla on 20 tuotetta, niin silloin myyntierän kokonaisarvoksi tulisi laittaa 200 €.

Usein kysyttyä myyntierän hinnan arvioimisesta

Kuinka tarkka arvion pitää olla?

Myyntierän hinnan arvion ei tarvitse olla tarkkaan laskettu summa, vaan karkea ja suuntaa-antava arvio myyntieräsi arvosta.

Voinko itse vaikuttaa tuotteideni hinnoitteluun?

Myyntierän hinnan arvioinnilla et voi vaikuttaa tuotteidesi hinnoitteluun. Myy helposti -myyntitavassa koulutettu kirppismestarimme kuvaa, hinnoittelee ja asettaa tuotteet myyntiin puolestasi. On myös kirppismestarin etu, että tuotteesi tulevat myydyksi sopivalla hinnalla, sillä myös kirppismestarin ansainta riippuu tuotteiden myynnistä ja lopullisista myyntihinnoista.

Voitteko auttaa minua arvioimaan myyntieräni hintaa?

Myyntieräsi kokonaissumman arvioimisessa olet itse paras asiantuntija, sillä myyntierä on fyysisesti saatavillasi ja tunnet tuotteet, jotka olet lähettämässä myyntiin. Koska kyseessä on tosiaankin vain karkea arviosi myyntierän hinnasta, kannattaa tässä luottaakin omaan tuntumaasi yksittäisten tuotteiden arvosta ja niiden muodostamasta kokonaisarvosta koko myyntierälle. Jos kaipaat kuitenkin tukea tuotteidesi arvon arvioimiseksi, niin olemme kirjoittaneet Myy itse -myyjillemme ohjeita omien tuotteidensa hinnoitteluun. Tätä voit halutessasi hyödyntää, kun mietit erän arvoa. Huomioithan kuitenkin, ettei antamasi arvio myyntierän kokonaishinnasta ole automaattisesti sama kuin jolla tuotteet lopulta asetetaan kirppismestarin toimesta myyntiin ja jolla tuotteet lopulta myydään.

Vastasiko tämä kysymykseesi?