Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatMyyminenMyy itse -palvelu
Myy itse: Tuotteen laittaminen myyntiin
Myy itse: Tuotteen laittaminen myyntiin
S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Voit ilmoittaa Myy itse -palveluun myytäviä tuotteita kirjautumalla omalle asiakastilillesi. Jos sinulla ei entuudestaan ole asiakastiliä, löydät ohjeet asiakastilin luomiseen täältä.

Myyntieräsi saa sisältää vain tuotteita, jotka kuuluvat Vähänkäytetty.fi:n hyväksymiin tuotekategorioihin. Voit tutustua tarkemmin tuotekategorioihin täältä.

Uuden tuotteen lisääminen tapahtuu asiakastilillä kohdassa Tuotteiden myyminen - Myy itse - Lisää uusi tuote.

Tuoteilmoituksen tekeminen

Avautuvalle sivulle lisäät tuotekuvat ja -tiedot. Lisää vähintään kymmenen (10) tuotetta tuotekuvineen, teksteineen ja hintoineen palveluun. Nämä muodostavat myyntierän. Myyntieräsi saa toki sisältää myös enemmän, kuin 10 tuotetta!

Tarjoamme artikkeleissamme sinulle myös hyödyllisiä vinkkejä ilmoituksen luomiseen, kuten kuvaamiseen, hinnoitteluun ja tuotteen kunnon määrittelyyn.

Kun olet syöttänyt pyydetyt tiedot ja tuoteilmoituksesi on valmis, voit tallentaa tuotteen Tallenna-painikkeella. Tällöin tuotteelle muodostuu tuotenumero, ja löydät sen asiakastilisi kohdasta “Keskeneräiset tuotteet”. Tuotenumeroita tarvitaan tuotteiden pakkausvaiheessa.

Ilmoituksen tallentamisen jälkeen pääset lisäämään seuraavan tuotteen. Yhden myyntierän tulee sisältää vähintään 10 tuotetta, jotta voit lähettää tuotteet meille sähköiseen tarkistukseen. Kaikkia tuotteita ei ole pakko lisätä palveluun samalta istumalta, mutta huomaathan, että tuotteiden lähettäminen tarkistukseen tulee tehdä vasta, kun koko myyntierä on lisättynä.

Tuotesettien myyminen

Sinun on mahdollista myydä tuotteitasi myös tuotesettinä, eli myydä 2-4 samasta alakategoriasta olevaa tuotetta yhdessä setissä. Lue lisää tuotesettien myymisestä täältä.

Tuotteiden lähettäminen tarkistukseen

Kun olet lisännyt kaikki myyntiin suunnittelemasi tuotteet asiakastilillesi, on aika lähettää tuotteet meille sähköiseen tarkistukseen. Tämä onnistuu asiakastililläsi kohdassa Keskeneräiset tuotteet - Lähetä tuotteet tarkistettavaksi (painike). Tämän jälkeen saamme ilmoituksen sähköistä tarkistusta odottavista tuotteistasi. Saat sähköpostitse ilmoituksen hyväksytyistä tuotteista, kun olemme tehneet tarkistuksen.

Voit lukea lisää tuotteiden sähköisestä tarkistuksesta täältä.

Vastasiko tämä kysymykseesi?