Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatMyyminenMyy itse -palvelu
Myy itse: Tuotteiden sähköinen tarkistaminen
Myy itse: Tuotteiden sähköinen tarkistaminen
S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet lisännyt kaikki myyntiin suunnittelemasi tuotteet asiakastilillesi, on aika lähettää tuotteet meille sähköiseen tarkistukseen.

Tämä onnistuu asiakastililläsi kohdassa Keskeneräiset tuotteet - Lähetä tuotteet tarkistettavaksi (painike). Tuotteet siirtyvät tämän jälkeen asiakastililläsi kohtaan Myy itse - Tarkistukseen lähetetyt tuotteet. Lisäksi tuotteiden tilaksi tulee “Odottaa tarkistusta”.

Kun olet lähettänyt tuotteet tarkistettavaksi, saamme ilmoituksen sähköistä tarkistusta odottavista tuotteistasi. Voit jäädä odottamaan tarkistuksen etenemistä.

Tuotteiden hyväksyminen

Tuotteesi läpäisee sähköisen tarkistuksemme, mikäli tuotteesi kuuluu Vähänkäytetty.fi-palvelussa myytäviin tuotekategorioihin ja ilmoituksesi vastaa yleisiä ilmoitusohjeitamme.

Kun tuotteesi on läpäissyt sähköisen tarkistuksen hyväksytysti, muuttuu tuotteen tilaksi “Hyväksytty, odottaa tuotetta varastolle”. Saat sähköpostitse ilmoituksen hyväksytyistä tuotteista, kun tarkistus on tehty. Hyväksytyt tuotteet ovat valmiita lähetettäväksi.

Tuotteiden hylkääminen

Tuotteesi voidaan hylätä, mikäli se ei kuulu Vähänkäytetty.fi-palvelussa myytäviin tuotekategorioihin tai ilmoitus ei vastaa yleisiä ilmoitusohjeitamme.

Mikäli tuotteesi tilana on “Hylätty”, tarkoittaa se, ettei kyseinen tuote sovellu myytäväksi palvelussamme. Tuotetta ei tällöin voida ottaa osaksi myyntierää.

Mikäli tuotteesi tilana on “Muokattavissa”, tarkoittaa tämä, että ilmoituksen osalta jokin asia kaipaa muutosta tai parannusta, jotta voimme hyväksyä ilmoituksesi. Saat tällöin ylläpidoltamme muokkauspyynnön ja lisätiedot muokattavista asioista sähköpostitse. Muokkausten tekemisen jälkeen tarkistamme ilmoituksesi uudelleen ja joko hyväksymme tai hylkäämme sen.

Vastasiko tämä kysymykseesi?