Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatMyyminenMyy helposti -palvelu
Myy helposti: Tuotteiden myyntiaika ja myyntiajan päättyminen
Myy helposti: Tuotteiden myyntiaika ja myyntiajan päättyminen

Tuotteen myyntiaika Vähänkäytetty.fi-palvelussa on 24 viikkoa (6 kk). Ajan laskeminen alkaa siitä, kun tuote on saatavilla verkkokaupassa.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Myyntiajan aikana

Ensimmäiset 5 viikkoa myyntiajan alettua tuotteesi on myynnissä alkuperäisellä, 100-prosenttisella hinnallaan. Mikäli tuotetta ei myydä ensimmäisten 5 viikon aikana, alentaa automaattinen hinnoittelujärjestelmämme tuotteesi hintaa 20 %:lla.

Alennettu hinta näkyy verkkokaupassa suoraan tuotteen tiedoissa. Alennushinnan rinnalla näkyy myös alkuperäinen hinta, josta alennus on tehty.

Hintaa alennetaan aina 5 viikon välein kunnes tuote on myyty tai 24 viikon enimmäismyyntiaika tulee täyteen. HUOM! Myynnin jatkoajalla (alla) tuotteen myyntihinta ei enää laske.

Myyntiajan jatkaminen

Voit halutessasi myös jatkaa tuotteesi myyntiaikaa enimmäismyyntiajan (24 viikkoa) täytyttyä. Myyntiaikaa voidaan jatkaa enintään 8 viikolla, jonka jälkeen ne poistetaan palvelusta myymättöminä tuotteina.

Jatkoajalla tuotteen hinta on se, mihin hinta on jäänyt myyntiajan päättyessä. Myynnin jatkoajalla tuotteen myyntihinta ei enää laske.

Myyntiajan jatkaminen maksaa 0,50 euroa/tuote.

Voit ostaa myynnin jatkoaikaa tuotteillesi, kun tuotteesi myyntiaika on loppunut. Voit valita oman tilisi kautta ne tuotteet, joiden myyntiaikaa haluat jatkaa. Maksu tapahtuu myyntitililläsi olevilla myyntituotoilla.

Jos sinulla ei ole myyntituottoja ja haluat tuotteet jatkoaikamyyntiin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Myymättömät tuotteet

Mikäli tuotteesi jäävät myymättä myyntiajan päätyttyä, käsitellään ne myymättöminä tuotteina. Vaihtoehtoinasi on…

Vastasiko tämä kysymykseesi?