Kaikki kokoelmat
Myyminen
Myy helposti -palvelu
Myy helposti: Tuotteiden tarkistaminen ja hinnoittelu
Myy helposti: Tuotteiden tarkistaminen ja hinnoittelu

Myy helposti -palvelussa kirppismestari tarkistaa tuotteet ja hinnoittelee ne. Artikkelissa kerromme tarkemmin miten se tapahtuu!

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Kun myyntieräsi on saapunut meille, hoitaa kirppismestari tuotteidesi tarkistuksen, hinnoittelun ja kuvaamisen. Kirppismestarit ovat koulutettuja myyntierien tarkastajia ja hinnoittelijoita!

Tuotteiden tarkistaminen

Kirppismestari varmistaa, että tuotteet ovat vaatimustemme mukaisia.

Myyntiin laitettavan tuotteen tulee olla:

  1. Puhdas (ei tahroja tai pinttymiä)

  2. Ehjä (reikiintynyt, itse paikattu, korjattu tai muuten muokattu tuote ei sovellu myytäväksi)

  3. Raikkaan tuoksuinen (tuotteen paha haju johtaa palautukseen ostajan toimesta)

  4. Kuulua Vähänkäytetty.fi-palvelussa myytäviin tuotekategorioihin

Mikäli kirppismestari havaitsisi puutteita näiden ehtojen täyttymisessä, hän hylkää tuotteen. Mikäli myyntierä sisältää suuren määrän hylättäviä tuotteita, voidaan myös koko myyntierä hylätä.

Myyntierää ilmoittaessasi (katso tarkemmat ohjeet alta) voit valita, haluatko mahdolliset hylätyt tuotteet takaisin itsellesi vai et. Mikäli et halua hylättyjä tuotteita itsellesi, ne lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen tai tekstiilikeräykseen. Mikäli haluat tuotteet itsellesi, ne lähetetään lähimpään Postin toimituspisteeseen hintaan 9,9e. Tämä kulu vähennetään sinun myyntituotoista. Sinun ei tarvitse maksaa lähetystä, kun noudat sen Postista.

Hylättyjen tuotteiden lähetyksen seurantakoodi lähetetään sinulle siinä sähköpostiviestissä, jonka saat kun kirppismestari on täyttänyt myyntierästä yhteenvetolomakkeen. Viestin otsikko on ”Myyntieräsi yhteenveto”. Viestistä löytyy linkki Postin lähetyksen seurantaan.

Hylättyjen tuotteiden takaisinsaamisessa voi kestää tovi, koska kirppismestarilla on yleensä useampia myyntieriä samaan aikaan ja ne lähtevät eteenpäin sitten, kun kaikki erät ovat valmiina. Saa Postilta ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa Postilta.

Tuotteiden hinnoittelu

Koulutamme kirppismestarimme löytämään myyntituotteille parhaat mahdolliset hinnat niin myyjän, kuin ostajankin näkökulmasta. Hinnoitteluun et voi myyjänä itse osallistua, mutta otamme tietystikin huomioon myyntieräilmoituksessa antamasi arvion myyntierän kokonaisarvosta!

Koska hinta jaetaan sinun ja kirppismestarin kesken, on molempien etu, että tuote saadaan myytyä. Kirppismestari pitää tämän mielessään aina tuotteita hinnoitellessaan: tärkeintä on, että tuote saadaan myytyä sinulle vaivattomalla tavalla!

Tuotteiden hinnan alentaminen

Haluamme pitää huolen, että saat tuotteesi myydyksi! Siksi Vähänkäytetty.fi-palvelussamme on automaattinen hinnoittelujärjestelmä.

Hinnoittelujärjestelmä alentaa tuotteelle asetettua hintaa automaattisesti 20 %:lla aina viiden viikon välein, kunnes tuote on myyty tai 24 viikon enimmäismyyntiaika tulee täyteen.

Alennettu hinta on aina ajantasaisena suoraan verkkokaupassa, eli kassalle siirryttäessä hintaan ei tule lisäalennuksia.

Vastasiko tämä kysymykseesi?