Kaikki kokoelmat
Myyminen
Myy helposti -palvelu
Myy helposti: Myy helposti -palvelun hinta
Myy helposti: Myy helposti -palvelun hinta

Myy helposti -palvelussa myyntituotot jaetaan 50/50 myyjän ja tuotteet myyntiin asettavan kirppismestarin kesken. Lue lisää artikkelista!

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Myy helposti -palvelussa kirppismestari vastaa tuotteiden myymisestä sekä myyntiin asettamisesta myyjän puolesta.

Myyntituotot jaetaan myyjän ja kirppismestarin kesken 50/50.

Myy helposti -palvelun hinta koostuu myyntiin lisättävien tuotteiden logistiikkamaksuista. Logistiikkamaksu on 1,49 euroa / myyntiin lisätty tuote. Logistiikkamaksu kirjataan myyjän tilille heti, kun tuote julkaistaan myyntiin.

Mikäli myyntiin lähetetty tuote on huonokuntoinen eikä täytä vaatimuksiamme, ei logistiikkamaksua kyseiseltä tuotteelta veloiteta. Tuotteiden lähettäminen myyntiin ei siis maksa mitään.

Esimerkiksi myydessäsi 10 kappaletta 10 euron tuotteita Myy helposti -palvelun kautta, menee kustannukset ja tuotot seuraavasti:

  • Myyntituotot yhteensä 100 euroa

  • Myyjän osuus on puolet, eli 50 euroa

  • Logistiikkamaksu 10 x 1,49 euroa = 14,90 euroa (vähennetään myyjän osuudesta)

  • Tuotot myyjälle yhteensä 35,10 euroa

Muut mahdolliset kustannukset

Sinun on mahdollista halutessasi ostaa jatkoaikaa myymättömille tuotteille, kun varsinainen myyntiaika (24 viikkoa) päättyy. Myynnin jatkoaika maksaa 0,50 € / tuote.

Mikäli haluat lunastaa takaisin myymättömät tuotteet myyntiajan päätyttyä, on takaisinlunastuksen hinta 9,90 € / lähetys. Myymättömät tuotteet voi myös lahjoittaa suoraan hyväntekeväisyyteen. Näin sinulle ei muodostu kustannuksia myymättä jääneistä tuotteista ja teet yhdessä kanssamme hyvää!

Vastasiko tämä kysymykseesi?