Verkopen
Artikelen te koop aanbieden
Verkopen: Waarom duurt het zo lang voordat mijn producten zijn toegevoegd?
Verkopen: Waarom duurt het zo lang voordat mijn producten zijn toegevoegd?
S
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als het lang duurt voordat artikelen zijn toegevoegd, kan dit komen vanwege de grootte van de gebruikte afbeeldingen. Als de afbeelding een grootte van een aantal megabytes heeft, zal het langer duren voordat het product wordt toegevoegd, daar het dowloaden van de grootste afbeeldingen het langste duurt.

Normaal gesproken is het mogelijk om de grootte van de foto's die je neemt op je smartphone of je camera in de instellingen te selecteren. Pas de instellingen aan, als het toevoegen van producten te veel tijd in beslag neemt.