Verkopen
Artikelen te koop aanbieden
Verkopen: Hoe voeg ik een product toe?
S
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een product toevoegen is snel en simpel.

U volgt gewoon de volgende stappen:

1. Meld je aan op ons platform (hiervoor is een klantenaccount nodig)

2. Kies een afbeeldingsbestand of neem een foto met je smartphone/tablet.

3. Kies een catergorie voor het product.

4. Kies een subcatergorie voor het product.

5. Geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving. Zoals "Winnie the Pooh T-shirt". Het is niet nodig om informatie over de maat en het merk aan de naam van het product toe te voegen. Deze zullen automatisch worden toegevoegd gebaseerd op de maat en het merk die je selecteert in de desbetreffende uitklapmenu's, in het gedeelte 'nadere informatie'.

6. Geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving in het veld 'productomschrijving'. Kenmerken zoals merk, kleur en materiaal moeten worden genoemd. Indien er zich in het huishouden waar het artikel voorheen gebruikt huisdieren bevinden, dient dit ook genoemd te worden.
    Bijvoorbeeld: Roze H&M shirt met een Winnie the Pooh afbeelding. Hond in huis.

7. Bepaal de prijs van het product. Gebruik een punt (.) als scheidingsteken tussen euro's en eurocenten.

8. Voeg de nadere informatie voor het product toe via de desbetreffende uitklapmenu's.

9. Klik op opslaan.