Kaikki kokoelmat
Myyminen
Myy itse -palvelu
Myy itse: Tuotteiden kunnon määrittely
Myy itse: Tuotteiden kunnon määrittely

Kuntotaulukkomme auttaa tuotteiden kunnon määrittelemisessä, kun olet lisäämässä tuotteita myyntiin! Tutustu kuntotaulukkoon artikkelista.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Myytävien tuotteiden kuntoa määriteltäessä on ensisijaisen tärkeää olla rehellinen. Mikäli tuote ei vastaa ilmoitettua kuntoa, ostaja saattaa palauttaa tuotteen ja tällöin myöskään myyntituottoa ei kerry.

Määrittelet tuotteesi kunnon kätevästi kuntotaulukkomme avulla. Huomioithan kuntoa määriteltäessä, että tuotteiden tulee olla hajuttomia, tahrattomia, ehjiä ja puhtaita. Pidätämme oikeuden hylätä likaiset, rikkinäiset ja pahanhajuiset tuotteet.

Muista mainita valitsemastasi kuntoluokasta riippumatta myynti-ilmoituksella tuotteen kuvauksessa, mikäli tuotteen kunnossa on mainittavaa.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uusi / käyttämätön

Tuote on täysin uusi ja käyttämätön.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Vähän käytetty

Tuotteessa ei näy juuri käytön jälkiä. Vaatteissa ei ole haalistumaa tai pesunukkaa. Kirjat, tavarat ja harrastusvälineet näyttävät lähes käyttämättömiltä.

⭐️⭐️⭐️

Hyvä

Tuotteessa näkyy vain pieniä käytön jälkiä. Tuote on ehjä ja tahraton. Ulkovaatteiden ominaisuudet ovat tallella, mutta esimerkiksi polven ja takapuolen kohdalla voi näkyä hieman kulumaa tai tummentumaa. Sisävaatteissa voi olla haalistumaa tai vähän pesunukkaa. Kirjoissa, tavaroissa ja harrastusvälineissä voi olla naarmuja tai kulumaa, mutta tuotteen käyttöhyöty ei ole laskenut.

⭐️⭐️

OK

Tuotteessa näkyy käytön jälkiä. Tuote on kuitenkin ehjä ja sitä voi hyvin käyttää. Vaatteissa voi olla pesunukkaa tai haalistumaa.

Tuotteiden hylkääminen niiden kunnon vuoksi

Myyntiin ilmoitettavan tuotteen tulee olla:

  1. Puhdas (ei tahroja tai pinttymiä)

  2. Ehjä (reikiintynyt, itse paikattu, korjattu tai muuten muokattu tuote ei sovellu myytäväksi)

  3. Raikkaan tuoksuinen (tuotteen paha haju johtaa palautukseen ostajan toimesta)

  4. Kuulua Vähänkäytetty.fi-palvelussa myytäviin tuotekategorioihin

Pidätämme oikeuden hylätä tuotteet, jotka eivät täytä näitä kriteerejä. Mikäli meille lähettämäsi myyntierä sisältää suuren määrän hylättäviä tuotteita, voidaan myös koko myyntierä hylätä.

Hylättyjä tuotteita tai myyntieriä ei palauteta myyjälle.

Vastasiko tämä kysymykseesi?