Kaikki kokoelmat
Myyminen
Myy itse -palvelu
Myy itse: Myy itse -palvelun hinta
Myy itse: Myy itse -palvelun hinta
S
Tekijä: Support
Päivitetty tällä viikolla

Myy itse -palvelun hinta koostuu logistiikkamaksusta, joka on 1,49 euroa / myyntiin julkaistu tuote. Logistiikkamaksu kirjataan myyjän tilille heti, kun tuote julkaistaan myyntiin.

Mikäli myyntiin lähetetty tuote on huonokuntoinen eikä täytä vaatimuksiamme, ei logistiikkamaksua kyseiseltä tuotteelta veloiteta. Tuotteiden lähettäminen myyntiin ei siis maksa mitään.

Tuotteesi julkaistaan myyntiin itse määrittelemälläsi hinnalla, johon olemme lisänneet myyntipalkkion meidän toimestamme. Myyntipalkkion suuruus riippuu tuotteelle määrittämästäsi hinnasta allaolevan taulukon mukaisesti. Jos olet siis määritellyt tuotteelle hinnaksi esimerkiksi 10 euroa, tulee se myyntiin hinnalla 13,90 euroa.

Tuotteelle asetettu hinta

Tuotteen hintaan lisättävä Vähänkäytetyn osuus

0,01 - 4,99 €

2,90 €

5,00 - 14,99 €

3,90 €

15,00 € -

4,90 €

Myyntituotot

Mikäli tuotteesi myydään ensimmäisten 5 myyntiviikon aikana, on myyntituottosi tällöin alunperin määrittelemäsi myyntihinta. Meille jäävä myyntipalkkio on hintaasi lisäämämme 2,90/3,90/4,90 euroa / tuote.

Hinnan alentuminen

Tuotteen hinta laskee 20% 24 viikon myyntiajan aikana neljä kertaa (ennen 3 kertaa) . Hinnanalennus tulee 5 viikon (35 päivän) päivän välein.

Mikäli tuotettasi ei myydä ensimmäisten 5 myyntiviikon aikana, alentaa automaattinen hinnoittelujärjestelmämme tuotteesi hintaa 20 %:lla aina 5 viikon välein.

Näin varmistamme yhdessä, että saat tuotteesi myydyksi! Tällöin sinulle tuleva myyntituotto on määrittelemästäsi alkuperäisestä myyntihinnasta alennettu hinta, jolla tuote lopulta myydään.

Esimerkiksi jos määrittelisit tuotteellesi hinnaksi 20 euroa, tulisi se myyntiin Vähänkäytetty.fi-palveluun hintaan 24,90 euroa.

  • Jos tuote myydään alle 5 viikossa, on sinulle tuleva myyntituotto tästä tuotteesta 20 euroa.

  • Jos tuotetta EI myydä alle 5 viikossa, sen hinta laskee 20% viiden viikon välein, kunnes tuote myydään tai kunnes myyntiaika päättyy.

  • Esimerkiksi jos tuotteesi hintaa alennettaisiin kerran 20%:lla ennen sen myymistä, olisi tuotteen myyntihinta 20,90 euroa ((20 euroa - 20 %) + 4,9 e), josta sinun osuutesi on 16 euroa (20 euroa - 20 %).

  • Mahdolliset tulevat alennukset olisivat tässä esimerkissä myös 4 euron suuruisia, eli alennuksen suuruus (20 e - 20 % = 4 euroa) lasketaan jokaisella alennuskerralla alkuperäisestä (20 e) hinnasta, ei edellisen alennuksen jälkeen jäljelle jäävästä hinnasta.

  • Hinta alenee siis vain myyjän osuudesta.

Vastasiko tämä kysymykseesi?