Siirry pääsisältöön
Myyminen: Tuotetilojen selitykset

Mitä tarkoittaa, kun tuotteen tilana on "keskeneräinen"? Entä "odottaa tarkistusta"? Artikkelista löydät selitykset kaikille tuotetiloille!

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Tuotetila eli tuotteen status tarkoittaa sitä, missä vaiheessa myyntiprosessia tuotteesi on. Voit tarkistella kaikkia tuotteistasi asiakastililläsi Kaikki tuotteet -valikon alta.

Ohessa näet mitä eri tuotetilat tuotteiden tiedoissa tarkoittavat.

Keskeneräinen = Et ole vielä lähettänyt tuotetta sähköiseen tarkastukseen.

Odottaa tarkistusta = Tuotetta ei ole vielä tarkistettu ylläpidon toimesta. Tarkistamme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa.

Muokattavissa = Ylläpito on palauttanut tuoteilmoituksesi sinulle muokattavaksi. Olemme kertoneet syyn muokkauspyynnölle sähköpostitse.

Hyväksytty, odottaa tuotetta varastolle = Tuote on tarkastettu ja hyväksytty myyntiin ylläpidon toimesta. Tuotetta odotetaan saapuvaksi varastoomme.

Myynnissä = Tuote on saapuneet varastollemme ja se on lisätty Vähänkäytetty.fi-verkkokauppaan myyntiin.

Myyty, odottaa palautusajan umpeutumista = Tuote on myyty. Myyntituotot tilitetään ostajalle myönnetyn palautusajan umpeuduttua, mikäli ostaja ei palauta tuotetta.

Myyty, tilitetty = Tuote on myyty ja myyntituotot tilitetty asiakastilisi myyntituottoihin.

Myyntiaika päättynyt = Tuotteen myyntiaika on päättynyt. Voit jatkaa tuotteen myyntiaikaa, lunastaa tuotteen takaisin tai lahjoittaa sen hyväntekeväisyyteen.

Myynnissä jatkoajalla = Olet ostanut tuotteelle myynnin jatkoaikaa.

Hyväntekeväisyyspyyntö lähetetty = Olet valinnut lähettää kyseisen tuotteen hyväntekeväisyyteen.

Odottaa siirtoa hyväntekeväisyyteen = Myyntiajan päättymisestä on kulunut 14 vuorokautta ja tuote on siirtymässä hyväntekeväisyyteen, koska muita toimenpiteitä (myyntiajan jatkaminen tai tuotteiden takaisinlunastus) ei ole valittu.

Lahjoitettu hyväntekeväisyyteen = Tuotteet on lahjoitettu hyväntekeväisyyteen.

Takaisinlunastuspyyntö lähetetty = Olet halunnut takaisinlunastaa kyseiset tuotteet.

Takaisinlunastettu = Tuotteet on palautettu sinulle (myyjälle), jotta voit lunastaa ne takaisin

Hylätty = Tuote on hylätty, koska se ei sovellu myytäväksi kauppaan.

Palautumassa ostajalta = Ostaja on päättänyt palauttaa sinulta ostamansa tuotteen ja tuote on palautumassa ostajalta myyntiin.

Pidossa = Tuotteet on siirretty tähän erityistilaan ylläpidon toimesta. Lisätietoja tästä tilasta saat suoraan asiakaspalvelultamme.

Vastasiko tämä kysymykseesi?