Kaikki kokoelmat
Myyminen
Asiakastili
Myyminen: Salasanani on unohtunut

Unohtuiko salasanasi? Ei hätää – artikkelista löydät linkin salasanan vaihtamiseksi!

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli salasanasi on unohtunut, niin ei hätää! Voit tilata uuden salasanan kätevästi alta.

Seuraamalla kyseisen sivun ohjeita saat salasanasi vaihdettua onnistuneesti.

Alla vaiheittaiset ohjeet salasanan palauttamiseksi:

1. Mene verkkosivuillemme osoitteeseen vahankaytetty.fi

2. Klikkaa oikeassa ylänurkassa näkyvää painiketta "Kirjaudu sisään"

3. Klikkaa Unohditko salasanasi? -painiketta.
    HUOM! Pääset samalle sivulle myös tässä artikkelissa näkyvästä TILAA UUSI SALASANA -linkistä.

4. Seuraavaksi saat syötettyä sähköpostiosoitteesi, johon sinulle lähetetään viesti salasanan palauttamiseksi.

5. Kirjaudu seuraavaksi omaan sähköpostiisi.

6. Mikäli et saa viestiä perille, tarkistathan vielä sähköpostisi Roskaposti- ja Tarjoukset-kansiot. Huomaathan, että viesti lähtee ainoastaan siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on liitetty asiakastiliisi. Mikäli viestiä ei tule perille, suosittelemme kokeilemaan myös muilla mahdollisilla sähköpostiosoitteilla.

7. Saamassasi sähköpostiviestissä on Vaihda salasana -painike. Sitä klikkaamalla ohjaudut verkkosivuillemme vaihtamaan salasanasi.

8. Seuraavaksi sinun tulee syöttää itse määrittelemäsi uusi salasana sivulla oleviin kahteen kenttään. Kirjoitettuasi salasanan molempiin kenttiin, klikkaa Vaihda salasana.

9. Seuraavaksi voit kirjautua sähköpostiosoitteellasi sekä uudella salasanalla.

10. Mikäli et edelleenkään pääse kirjautumaan tai kohtaat muita ongelmia kirjautumisen kanssa, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko chatin kautta tai sähköpostitse info@vahankaytetty.fi.