Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatOstaminenTilaaminen
Ostaminen: Maksaminen ja maksutavat
Ostaminen: Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa tilauksesi pankki- ja luottokortilla, suoraan verkkopankistasi, MobilePaylla, laskulla tai osamaksulla. Lue lisää artikkelista!

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Verkkokaupastamme löydät paljon eri maksutapavaihtoehtoja, joten löydät niistä varmasti sinulle sopivan. Kaikki maksut, ostoskori ja asiakastilin tiedot ovat turvallisia ja SSL -suojattuja.

Saatavilla on maksukortit, verkkopankkimaksut sekä eri tili- ja laskutusasiakkuudet. Voit lukea kaikista maksutavoista ja valita sinulle sopivan, tai voit siirtyä alla olevan sisällysluettelon avulla suoraan siihen maksutapaan, josta haluat saada lisätietoja.

Artikkelin sisällysluettelo:1. Korttimaksut

Korttimaksujen vaihtoehdot ovat:

 • Visa

 • Visa Electron

 • Mastercard-pohjaiset kortit (esimerkiksi Eurocard)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

2. Verkkopankit

Verkkokaupassamme maksu onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

HUOM! Verkkopankkipainikkeissa näet Nordean verkkopankkimaksuille kaksi eri painiketta: toinen yksityisasiakkaille (pelkkä Nordea) ja toinen yritysasiakkaille (Nordea B2B).

3. MobilePay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana sen kortin tilitiedoissa tai luottokorttilaskulla, joka MobilePay-tiliin on liitetty. Paytrail Oyj välittää välittää maksun kauppiaalle.

4. Vähänkäytetty.fi Tili

 • Joustava ja turvallinen maksutapa.

 • Jopa 36 kuukautta maksuaikaa.

 • Valitse itse, kuinka paljon maksat kuukausittain (vähintään alk. 8 €/kk).

 • Tilinhoitomaksu 3,95 € /kk (riippumatta kuukauden ostosmäärästä).

 • Kaikki kuukauden aikana toimitetut tuotteet kerätään yhdelle koontilaskulle.

 • Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse kuukauden 17. päivä, eräpäivä seuraavan kuukauden 3. päivä.

Voit tarkastella laskuasi ja ilmoittaa tilitietosi mahdollista rahan palautusta varten osoitteessa avarda.com.

Tarjoamme palvelun yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda Oy. Korko 15 % + korkolain mukainen viitekorko, tilinhoitomaksu 3,95 €/kk.

Luottoesimerkki: 1300 € luottorajalla ja 12 kk:n takaisinmaksuajalla kk-erä on 122,82 € ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 26,62 %. Kokonaisluottokustannus on 173,90 € ja maksettava kokonaissumma on 1473,90 €. Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton kokonaisuudessaan pois. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Yleiset lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät TÄSTÄ linkistä.

5. Vähänkäytetty.fi Lasku

 • Jopa 30 päivää kulutonta maksuaikaa.

 • Turvallinen maksutapa.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä.

 • Laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko sen useammassa erässä.

 • Käsittelymaksu 0,00 € .

 • Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse, kun tilaus on toimitettu.

Voit tarkastella laskuasi ja ilmoittaa tilitietosi mahdollista rahan palautusta varten osoitteessa avarda.com.

Tarjoamme laskun yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Yleiset lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät täältä.

6. Klarna Tili

Klarna Tilillä saa käyttöösi joustavn erämaksun. Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk).

Tämä tarkoittaa, että

 • Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin maksat.

 • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi.

 • Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa.

Voit tarkastella laskuasi ja ilmoittaa mahdollisesta palautuksesta täällä.


Kun maksat kuukausittain vähintään 1/24 (kuitenkin aina vähintään 5 EUR), joustavan erämaksun lainakorko on 19,90 %, eikä luotosta veloiteta muita maksuja. Todellinen vuosikorko ja luoton kokonaiskustannus ilmoitetaan verkkokaupan kassalla.

Klarna lähettää joka kuukauden puolessa välissä kuukausilaskun, jolla ilmoitetaan vähintään maksettava summa. Juuri ennen kuukausilaskun lähettämispäivää tehdyistä ostoksista lähetetään lasku seuraavan kuun puolessa välissä. Mikäli sinulla on samanaikaisesti useita erämaksuja Klarnalla, kaikki ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle.

Voit milloin tahansa vaihtaa pienemmän kuukausierän maksusuunnitelmaan, jolloin maksat kuukausittain vain 1 % jäljellä olevasta velasta. Näin voit tehdä maksamalla kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Lainakorko on tällöin 22,00 % jäljellä olevalle luotolle. Lisäksi kuukausittain veloitetaan 3,95 €:n käsittelymaksu. Maksat kuitenkin vain yhden käsittelymaksun kuukaudessa riippumatta ostojen määrästä. Esimerkiksi 1000,00 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98,00 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1171,00 €.

Kun haet oikeutta maksaa ostoksesi erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Luotonantaja on Klarna Bank AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan luottosopimuksiin sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja. Voit lukea lisätietoa luotosta täältä.

7. Klarna Lasku

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

 • Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse, kun tilauksesi on lähetetty.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä.

 • Maksuaika on 14 vuorokautta.

 • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja.

 • Voit maksaa erissä*.

Voit tarkastella laskuasi ja ilmoittaa mahdollisesta palautuksesta Klarnan sivuilla.

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tiettynä ajankohtana tarjottavia vapaa-ajanpalveluja tai vaatimustesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Elinkeinonharjoittajalle maksuaika on 30 päivää laskun päiväyksestä, jos kassalla näin ilmoitetaan.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 2.90 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi


Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietosuojaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

* Erämaksumahdollisuus koskee tällä hetkellä vain kuluttaja-asiakkaita.

Vastasiko tämä kysymykseesi?