Artikkelin sisältö


Tutustuthan näihin palautusohjeisiin huolellisesti. Emme valitettavasti voi käsitellä asiakaspalautuksia, jotka on palautettu ilman sähköisen palautuslomakkeen täyttämistä tai vastoin antamiamme ohjeita.


OHJEET TUOTTEIDEN PALAUTTAMISEKSI

1. Täytä palautusilmoitus 15 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

2. Saat palautusohjeet sähköpostiisi 3 arkipäivän kuluessa palautusilmoituksen lähettämisestä.

3. Lähetä palautus ohjeiden mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen jättämisestä.

4. Palautus käsitellään ja palautettavat tuotteet maksetaan sinulle takaisin 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun palautus on saapunut varastollemme.

5. Tuotteiden/tuotteen palauttaminen maksaa 6,90€. Palautuskulut vähennetään palautettavasta summasta. Jos olet saanut kampanjan yhteydessä tai alennuskoodilla ilmaisen toimituksen, veloitamme palautuksen toimituskulut halvimman toimitustavan mukaan.

6. Reklamaatiotapauksessa palauttaminen on sinulle maksutonta.

7. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palauttamista! Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et pysty noutamaan pakettiasi ajoissa. Noutamattomasta tilauksesta peritään 19,90€ suuruinen käsittelymaksu.


USEIN KYSYTTYÄ TUOTTEIDEN PALAUTTAMISESTA

Olen palauttamassa tuotteita useammasta eri lähetyksestä. Voinko laittaa nämä samaan lähetykseen? Paljonko palautusmaksu tällöin on?

Voit tällöin pakata kaikki samaan lähetykseen. Kirjoitathan siinä tapauksessa tuotepalautuslomakkeeseen, että olet yhdistänyt useamman tilauksen palautukset samaan pakettiin. Voit kirjata tiedon lomakkeen kenttään "Muu syy tarkemmin". Näin ollen tiedämme veloittaa vain yhden palautusmaksun tuotteilta!

Palautusmaksu on tällöin 6,90 euroa.

______

Ostin tuotesetin, mutta haluan palauttaa osan siihen kuuluneista tuotteista. Onnistuuko?

Tuoteseteistä tulee tällöin palauttaa kaikki siihen kuuluvat osat. Emme valitettavasti voi myydä tuotesetin tuotteita erikseen.

______


Olen palauttamassa useampia tuotteita, joiden joukossa on myös reklamoitava tuote tai tuotteita. Maksaako palauttaminen?

Reklamaatiotapauksissa vastaamme takaisinlähetyksen kuluista puolestasi. Vaikka paketti sisältäisikin siis myös muista syistä palautettavia tuotteita, on lähettäminen sinulle tällöin maksutonta.

______

Pitääkö palautettavat tuotteet pakata yhteen pakettiin? Vaikuttaako useampaan pakettiin pakkaaminen palautusmaksuun?

Pakkaathan lähetyksen mahdollisuuksien mukaan yhdeksi paketiksi. Mikäli kuitenkin joudut pakkaamaan palautuvat tuotteet useampaan pakettiin, ei tämä vaikuta palautusmaksuun.

Palautusmaksu on 6,90 euroa.

______

Tilaukseni toimitus oli ilmainen, koska minulla oli alennuskoodi. Maksaako palauttaminen silti?

Palautusmaksu on 6,90 euroa myös siinä tapauksessa, että sinulla on ollut maksuttomaan toimitukseen oikeuttava alennuskoodi käytössäsi tuotteita tilatessasi.

______

Mistä tiedän onko kyse tuotteen PALAUTUKSESTA vai REKLAMAATIOSTA?

Löydät TÄSTÄ ohjeistuksemme, jonka avulla voit selvittää onko kyse tuotteen palauttamisesta vai reklamaatiosta.

______

Mikä on palautusosoite, johon tuotteet palautetaan?

Tarkat palautusohjeet toimitetaan sinulle, kun olet tehnyt tässä artikkelissamme ohjeistetulla tavalla palautusilmoituksen. Näistä sinulle lähetettävistä palautusohjeista käy ilmi kaikki tarpeelliset tiedot palautuksen tekemiseksi!


PALAUTUSTA KOSKEVAT ERIMIELISYYDET

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Löysitkö etsimäsi vastauksen?