Kaikki kokoelmat
Myyminen
Usein kysyttyä - myyjille
Myyminen: Kuinka voin jakaa tuotteitani sosiaalisessa mediassa?
Myyminen: Kuinka voin jakaa tuotteitani sosiaalisessa mediassa?

Jakamalla myyntituotteesi somessa saat niille parempaa näkyvyyttä ja nopeutat mahdollisesti tuotteidesi myyntiä! Artikkelissa ohjeet jakoon.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Voit mainostaa omia tuotteitasi jakamalla tuotteitasi sosiaalisessa mediassa! Voit jakaa kaikki omat tuotteesi yhtä aikaa tai valitsemalla vain yhden tuotteen, jonka haluat jakaa.

1. Etsi tuotteesi kaupasta kaupan etusivulla olevan hakutoiminnnon avulla. Kirjoita hakukenttään myyjänumerosi ja väliviiva, esimerkiksi 12345-

2. Näet nyt kaikki myymäsi tuotteet kaupan sivulla.

3. Voit jakaa kaikki tuotteesi kerralla kopioimalla selaimen osoiteriviltä sivun URL-osoitteen (esim. https://vahankaytetty.fi/catalogsearch/advanced/result/?multivendor_vendornumber=14962-) ja liittämällä URL-osoitteen haluamaasi sosiaalisen median kanavaan (esim. Facebook ja Twitter) >> Jaa.

4. Halutessasi voit jakaa myös yksittäisen tuotteen helposti Facebookissa. Etsi tuote ja klikkaa tuotesivu auki. Paina "Jaa". Vaihtoehtoisesti voit jakaa yhden tuotteen kopioimalla tuotesivun URL-osoitteen ja liittämällä sen haluamaasi sosiaalisen median kanavaan.