Kaikki kokoelmat
Myyminen
Myy itse -palvelu
Myy itse: Vinkkimme tuotteiden hinnoitteluun
Myy itse: Vinkkimme tuotteiden hinnoitteluun

Mietityttääkö tuotteiden hinnoittelu? Artikkelissa jaamme sinulle vinkit hinnoittelun tueksi.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Käytettyjen tuotteiden hinnoittelu voi olla usein haastavaa. Olemme koonneet vinkkejä, joiden avulla hinnoittelu on hieman vaivattomampaa.

Hinnoittelua tehdessäsi sinun kannattaa huomioida seuraavat seikat.

Tuotteen laatu ja kunto

Kuinka paljon tuotetta on käytetty? Kuinka paljon siinä on käytön jälkiä? Onko tuote laadukas? Ethän myy tuotteita, jotka ovat rikkinäisiä, reikäisiä, tahraisia tai likaisia.

Yleinen hintataso

Kuinka paljon vastaavista tuotteista pyydetään kirpputoreilla? Kannattaa hinnoittelun yhteydessä katsoa myös Vähänkäytetty.fi-palvelussa myynnissä olevia tuotteita – palvelussamme on nimittäin yli 100 000 tuotetta, joiden avulla voit tehdä vertailua hinnan määrittelemiseksi!

Sesongit

Myytkö kesätoppia talvipakkasella tai toppatakkia kesähelteillä? Sesongit vaikuttavat tuotteen haluttavuuteen!

Alkuperäinen hinta

Hinnoittelua tehdessä kannattaa huomioida tuotteen alkuperäinen ostohinta. Kokemuksemme mukaan käytetyn tuotteen myyntihinta voi olla maksimissaan 30-40% alkuperäisestä hinnasta. Uudenveroisten tai käyttämättömien hinta puolestaan 50-70% alkuperäisestä hinnasta.

Oma tuntemuksesi

Mieti, kuinka paljon itse olisit valmis maksamaan vastaavasta tuotteesta.

Menikö hinnoittelu pieleen? Ei hätää! Järjestelmämme pudottaa automaattisesti hintaa 20% aina viiden viikon välein ja takaa markkinakelpoisen hinnan tuotteellesi.

Vastasiko tämä kysymykseesi?