Kaikki kokoelmat
Myyminen
Asiakastili
Myyminen: En tiedä käyttäjätunnustani

Käyttäjätunnuksenasi on sähköpostiosoitteesi, jolla olet rekisteröitynyt palveluumme.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Käyttäjätunnuksena Vähänkäytetty.fi-palveluun toimii sähköpostiosoitteesi. Mikäli et tiedä mille sähköpostiosoitteelle tunnuksesi on luotu, on sinun hyvä luoda uusi tunnus sellaiselle osoitteelle, joka on käytössäsi.

Mikäli et pääse jostakin syystä kirjautumaan käyttäjätunnukselle, jonka kautta sinulla on parhaillaan myynnissä olevia tuotteita tai lunastamattomia myyntituottoja, otathan yhteyden asiakaspalveluumme tilanteen ratkaisemiseksi!

Mikäli kirjautumisongelmasi koskee unohtunutta salasanaa, löydät ohjeet salasanan palauttamiseen täältä.